INFORMATION FOR STØRRE GRUPPER

Ændringer

Ændring af det bekræftede antal gæster, skal ske senest 2 dage før reservationstidspunktet. Hvis der forekommer ændringer af dette efterfølgende, forbeholder vi os retten til at kræve betaling for sidst aftale antal gæster. Dette begrundes i forberedelse og indkøb til det aftalte arrangement. Skulle der forekomme ændringer til reservationen, f.eks. i ankomsttidspunkt, specielle diæter, m.v., bedes I kontakte restauranten hurtigst muligt.

Ændringen inden dagen skriv venligst til [email protected]

Ændringer på selve dagen ring venligst direkte til restauranten på +45 3316 0016

Aflysning

Skulle I være nødsaget til at aflyse jeres reservation eller rykke den til en anden dag, bedes I give skriftlig besked til restauranten på e-mail [email protected] senest 48 timer inden ankomsttidspunktet. I perioden November – December bedes I give skriftlig besked til restauranten på e-mail [email protected] senest 14 dage inden ankomsttidspunktet. Derved har vi mulighed, for at tilbyde nogle af de mange andre gæster, der ønsker bord, en reservation.

Udeblivelse

Vi gør opmærksom på, at grundet den store efterspørgsel på et bord i restauranten, er vi nødsaget til at udskrive en regning, på den aftalte kuvertpris pr. person, hvis I af den ene eller anden årsag udebliver fra at dukke op på aftenen, uden at give os besked, da vi i sådanne tilfælde ellers ville stå med forberedt mad samt et bord, som vi kunne have reserveret til andre gæster. På forhånd tak for forståelsen.

Nyhedsbrev

Vind et gavekort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om særlige pakker, begivenheder og gaveideer fra vores restauranter.

Som modtager af vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på en middag for to personer. Vi trækker en ny vinder hver tredje måned.