Gavekort

En gave til en madoplevelse på Maison er den perfekte måde at sige tillykke, tak eller sende en kærlig hilsen.

Gavekortet sendes straks til dig på email og kan også bruges på Gorilla, Pluto, Retour, Barabba og Bambi.

Alle kort er gyldige i 3 år fra købsdatoen.

GAVEKORT

Efter eget ønske

Værdi fra: 450+ DKK

På Maison har vi kun de mest eksklusive råvarer, som udvælges af vores kokke, så de har det perfekte udseende og kvalitet. Vores vinkort består ligeså af vine, der er nøje udvalgt efter år, høst og hvilke vine, der passer til vores sæsonbetonede vinkort. Hos Maison kan man derfor altid vente en kulinarisk oplevelse, hvor detaljerne har stor betydning.

Har du selv oplevet vores smukke restaurant og professionelle personale, og ønsker at dele oplevelsen med én, du har kær, kan du købe gavekort til Maison.
Et gavekort til Maison er en perfekt måde at sige tillykke, tak eller at sende en invitation til en fælles oplevelse. Gavekortets beløb er fleksibelt og man kan dermed selv bestemme, om det skal være et tilskud eller det skal dække en flerretters menu.

Et gavekort til Maison kan favne bredt, da gavekortet ligeledes kan benyttes på vores andre stemningsfulde restauranter; Gorilla, Pluto, Maison, Retour og Barabba.

Vi tilbyder også gavekortløsninger til virksomheder, der enten ønsker at forkæle sine kunder og forretningsforbindelser, eller som vil sende en anerkendende gave til ansatte i virksomheden.

Du kan bestille et gavekort online, hvor du modtager gavekortet på mail straks efter.
Alle gavekort er gyldige 3 år fra købsdatoen.