Information ved Større Grupper

Ændringer

Ændring af det bekræftede antal gæster, skal ske senest 48 timer før reservationstidspunktet. Hvis der forekommer ændringer af dette efterfølgende, forbeholder vi os retten til at kræve betaling for sidst aftale antal gæster. Dette begrundes i forberedelse og indkøb til det aftalte arrangement.

Skulle der forekomme ændringer til reservationen, f.eks. i ankomsttidspunkt, specielle diæter, m.v., bedes I kontakte restauranten hurtigst muligt.

Ændringen inden dagen: skriv venligst til info@restaurantmaison.dk.

Ændringer på selve dagen: ring venligst direkte til restauranten på +45 3318 1516.

Vi modtager ikke sms’er og vores bekræftelses sms’er kan ikke besvares.

Betaling
Ved betaling med danske og europæiske firmakort, samt kreditkort udstedt uden for Europa, vil der forekomme et betalingsgebyr

Aflysning

Skulle I være nødsaget til at aflyse jeres reservation eller rykke den til en anden dag, bedes I give skriftlig besked til restauranten på e-mail info@restaurantmaison.dk. senest 7 dage inden ankomsttidspunktet. Vi gør opmærksom på, at grundet den store efterspørgsel på et bord i restauranten, er vi nødsaget til at udskrive en regning, på den aftalte kuvertpris pr. person, hvis der ikke aflyses i rette tid.

Aflysning er kun gyldig via mail.

Udeblivelse

Vi gør opmærksom på, at grundet den store efterspørgsel på et bord i restauranten, er vi nødsaget til at udskrive en regning, på den aftalte kuvertpris pr. person, hvis I af den ene eller anden årsag udebliver fra at dukke op på aftenen, uden at give os besked, da vi i sådanne tilfælde ellers ville stå med forberedt mad samt et bord, som vi kunne have reserveret til andre gæster. På forhånd tak for forståelsen.