Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
MENU DU JOUR 450,-
TORSK
Palmekål, Ørredrogn, Sauce Beurre Blanc
CONFIT DE CANETTE
Pommes Purée, Bitre Salater, Rødvinssauce
CRÊPES SUZETTE
Vaniljeis, Mandelsplitter, Orangesauce
POUR COMMENCER
OLIVEN
75
ØSTERS
Gillardeau
6 stk. 270
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ROSÉ REJER
8 stk. 185
PÂTÈ EN CROUTE
Svin, Morkler, Pistacie
115
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
KAMMUSLING
Kål, Beurre Blanc, Kaviar, Ørredrogn
245
TERRINE DE FOIE GRAS
Appelsin, Friséesalat
225
LES PLATS
TORSK Á LA FLORENTINE
Spinat, Pommes Duchesses, Sauce Hollandaise
335
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
385
CONFIT DE CANETTE
Pommes Purée, Bitre Salater, Rødvinssauce
295
PITHIVIER DE PIGEON
Rosastegt Due, Foie Gras, Rødbeder, Sherry Sauce
595
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
85
GRØN SALAT
35
FROMAGE & DESSERTS
UDVALG AF OSTE
5 Franske Oste
250
CRÊPES SUZETTE
Vaniljeis, Mandelsplitter, Orangesauce
135
PROFITEROLES
Vanilieis, Chokoladesauce
125
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.