Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
PLATS DU JOUR
GOUGÈRES À LA TRUFFE
Svampecreme, Lardo, Comté
6 stk 150
VOL AU VENT
Kalvebrissel, Kantareller, Sort Trøffel
285
RØRT TATAR
Okse, Marv, Salat, Pommes Allumettes
155
POUR COMMENCER
OLIVEN
75
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ØSTERS
6 stk. 275
ROSÉ REJER
8 stk. 185
KAVIAR 50g
Black Label Rossini
Brioche, Purløg, Crème Fraîche
725
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
JOMFRUHUMMER
Græskar, Hummersauce
245
KAMMUSLING
Palmekål, Grønkål, Beurre Blanc, Kaviar, Ørredrogn
245
TERRINE DE FOIE GRAS
Appelsin, Friséesalat
225
LES PLATS
PIGHVAR
Spinat, Pommes Duchesses, Sauce Hollandaise
345
KANIN
Morkler, Bacon, Sauce Moutarde
375
PITHIVIER
Rosastegt Due, Nye Løg, Sherrysauce
595
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
355
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
95
GRØN SALAT
35
FROMAGE
Coullomiers
65
Comté 24 mdr.
65
Saint Maure
65
Langres
65
Fourme d’Ambert
65
Udvalg af oste
250
DESSERTS
CRÊPES AUX FIGUES
Vaniljeis, Crème Chantilly, Figner
95
PROFITEROLES
Vaniljeis, Chokoladesauce
135
MOUSSE AU CHOCOLAT
Mælkechokolade, Reineclaude Blommer, Vanilieis
125
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.