Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
PLAT DU JOUR
KALVETUNGE
Jordskok, Sennep, Peberrod
145
SØTUNGE MEUNIERE
Kartofler, Smørsauce
345
CANETTE AU POIVRE
Pommes Anna, Pebermix, Grønkål
Halv 305
Hel 595
BÛCHE DE NOËL
Chokolade, Nødder, Rosiner, Vaniljeis
120
POUR COMMENCER
OLIVEN
Noires de Nyons
85
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ØSTERS
6 stk. 275
12 stk. 525
ROSÉ REJER
8 stk. 185
16 stk. 365
KAVIAR 50g
Crouton, Crème Fraiche, Rødløg
995
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
12 stk. 250
HUMMER
Græskar, Hummerbisque
265
KAMMUSLING
Agurk, Glaskål, Beurre Blanc, Kaviar
285
TERRINE DE FOIE GRAS
Appelsin, Friséesalat
225
KALVEBRISSEL
Porre, Sauce Albuféra, Trøffel
245
LES PLATS
PIGHVAR
Spinat, Pommes Duchesses, Sauce Hollandaise
415
KANIN
Morkler, Bacon, Sauce Moutarde
375
PITHIVIER
Rosastegt Due, Rødbeder, Sherrysauce
545
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
355
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
95
GRØN SALAT
80
FROMAGE
Comté 24 mdr.
65
Saint Maure
65
Langres
65
Fourme d’Ambert
65
Udvalg af oste
220
DESSERTS
CRÊPES SUZETTE
Vaniljeis, Orangesauce
160
PROFITEROLES
Vaniljeis, Chokoladesauce
135
PUITS D’AMOUR
Æble, Crème Patisiere, Hassselnøddeis
120
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.