Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
PLATS DU JOUR
COPPA
Fransk Lufttørret Svinenakke
95
RØRT TATAR
Okse, Marv, Estragon
155
CRUDO PÅ LANGE
Agurk, Grøn Chili, Melon
145
POUR COMMENCER
OLIVEN
Sorte Græske Oliven
75
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ØSTERS
6 stk. 275
ROSÉ REJER
8 stk. 185
KAVIAR 50g
Crouton, Crème Fraiche, Rødløg
725
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
TASKEKRABBE
Tomat, Basilikum, Hummersauce
235
KAMMUSLING
Ærter, Beurre Blanc, Kaviar
265
TERRINE DE FOIE GRAS
Appelsin, Friséesalat
225
LES PLATS
PIGHVAR
Ærter, Beignet Løg, Sauce Verte
365
KANIN
Morkler, Bacon, Sauce Moutarde
375
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
355
POUSSIN A LA DIABLE
Sennep, Chili, Piment
305
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
95
GRØN SALAT
35
FROMAGE
Coullomiers
65
Comté 24 mdr.
65
Brin d´Amour
65
Langres
65
Fourme d’Ambert
65
Udvalg af oste
250
DESSERTS
CRÊPES AUX FRUITS ROUGE
Vaniljeis, Crème Chantilly, Røde Bær
95
PROFITEROLES
Vaniljeis, Chokoladesauce
135
HINDBÆR SOUFFLÉ
Hindbærkompot, Vanilieis
145
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.