Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
PLATS DU JOUR
ARTISKOKKER
Lardo, Ærter, Pistacie, Saltsyltet Citron
195
HVIDE ASPARGES
Sauce Mousseline
4 Stk. 185
RØRT TATAR
Okse, Marv, Estragon
155
POUR COMMENCER
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ØSTERS
6 stk. 275
ROSÉ REJER
8 stk. 185
KAVIAR 50g
Crouton, Crème Fraiche, Rødløg
725
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
JOMFRUHUMMER
Gulerødder, Sauce Nage
245
KAMMUSLING
Fennikel, Beurre Blanc, Kaviar
265
TERRINE DE FOIE GRAS
Appelsin, Friséesalat
225
KALVEBRISSEL
Grønne Asparges, Sauce Albuféra, Mandler
225
LES PLATS
PIGHVAR
Spinat, Pommes Duchesses, Sauce Hollandaise
390
KANIN
Morkler, Bacon, Sauce Moutarde
375
PITHIVIER
Rosastegt Due, Nye Løg, Sherrysauce
545
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
355
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
95
GRØN SALAT
35
FROMAGE
Coullomiers
65
Comté 24 mdr.
65
Brin d´Amour
65
Langres
65
Fourme d’Ambert
65
Udvalg af oste
250
DESSERTS
CRÊPES SUZETTE
Vaniljeis, Orangesauce
160
PROFITEROLES
Vaniljeis, Chokoladesauce
135
RABARBER SOUFFLÉ
Rabarberkompot, Vanilieis
145
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.