Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
MENS DE VENTER
ØSTERS
6 stk. 275
12 stk. 525
ROSÉ REJER
6 stk. 185
12 stk. 363
COPPA
100
ANSJOSER
ristet brød, smør
120
PÂTE ÉN CROUTE
135
FORRETTER
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
12 stk. 250
TERRINE DE FOIE GRAS
Appelsin Confit, Salat
225
JOMFRUHUMMER
Græskar, Valnødder, Jomfruhummer Sauce
265
STEGT FOIE GRAS
Brioche, Æble
285
KALVEBRISSEL
Porresoubise, trøffel, velouté
285
KAMMUSLING
Koral, Beurre Blanc, Kaviar
285
HOVEDRETTER
TORSK Á LA MATELOTE
Løg, Beignet, Estragon, Sauce Matelote
360
PIGHVAR
Pommes Duchesses, Hollandaise, Spinat
455
HAVTASKE
Muslinger, Perleløg, Skorzonerrod, Muslingesauce
445
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Pommes Frites, Salat, Pebersauce
415
TATAR
Salat, Pommes Frites
245
PITHIVIER
Rosastegt Due, Foie Gras, Rødbede
545
LAM
Stegt Lam, Pølse, Artiskok
395
DESSERT
OST
pr. stk.
75
CRÊPES SUZETTE
vanilieis, Orangesauce
160
PROFITEROLES
Vaniljeis, Chokoladesauce
135
CRÉME CITRON
Hvid chokolade, Bergamot, Marengs
135
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.