Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
MENS DE VENTER
PATA NEGRA
130
TØRRET OKSEFILET
135
ANSJOSER
ristet brød, smør
120
PÂTE ÉN CROUTE
130
FORRETTER
ØSTERS
6 stk. 235
12 stk. 460
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 95
12 stk. 180
ROSÉ REJER
5 stk. 165
10 stk. 325
JOMFRUHUMMER
Ravioli, Spinat, Valnødder
285
STEGT FOIE GRAS
Brioche, Morkler, Hestebønner
250
KALVEBRISSEL
Hummer, Grøntsags Navarin
215
FOIE GRAS TERRIN
Endive, Valnødder, Hindbærvinaigrette
195
KAMMUSLING
Ærter, Muslingesauce
285
SANDART
Ærter, Hjertemuslinger, Sauce Bouillabaise
245
HVIDE ASPARGES
Hollandaise
225
HOVEDRETTER
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Pommes Frites, Salat, Pebersauce
390
PIGHVAR
Asparges, Kartofler, Beurre Blanc
425
KYLLING FRIKASSÉ
à la Maison
1/2 305
1/1 600
TATAR
Salat, Pommes Frites
235
PITHIVIER
Rosastegt Due, Foie Gras, Morkler
450
DESSERT
OST
pr. stk.
75
CRÊPES SUZETTE
vanilieis, Orangesauce
145
BABA AU RHUM
Crème Chantilly
130
PROFITEROLES
Vaniljeis, Chokoladesauce
120
MOUSSE AU CHOCOLAT
125
CRÈME BRÛLÉE
95
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.