Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
MENU DU JOUR 450,-
TORSK
Palmekål, Ørredrogn, Sauce Beurre Blanc
BOEUF BOURGUIGNON
Braiseret Okse, Bacon, Pommes Purée, Rødvinssauce
GATEAU MOELLEUX
Mazarin, Pære, Crème Anglais, Crème Fraiche Is
POUR COMMENCER
OLIVEN
75
ØSTERS
Gillardeau
6 stk. 270
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ROSÉ REJER
8 stk. 185
PÂTÈ EN CROUTE
Gris, Pistacie
115
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
JOMFRUHUMMER
Græskar, Hummersauce
245
TERRINE DE FOIE GRAS
Appelsin, Friséesalat
225
TORSK
Palmekål, Sauce Beurre Blanc, Ørredrogn, Kaviar
245
LES PLATS
TORSK Á LA FLORENTINE
Spinat, Pommes Duchesses, Sauce Hollandaise
335
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
385
BOEUF BOURGUIGNON
Braiseret Okse, Bacon, Pommes Purée, Rødvinssauce
295
PITHIVIER DE PIGEON
Rosastegt Due, Foie Gras, Rødbeder, Sherry Sauce
595
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
85
GRØN SALAT
35
FROMAGE & DESSERTS
UDVALG AF OSTE
5 Franske Oste
250
CRÊPES SUZETTE
Vaniljeis, Mandelsplitter, Orangesauce
135
PROFITEROLES
Vanilieis, Chokoladesauce
125
GATEAU MOELLEUX
Mazarin, Pære, Crème Anglais, Crème Fraiche Is
110
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.