Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
MENU DU JOUR 485,-
RØRT TARTAR
Okseinderlår, Marv, Salat, Pommes Allumettes
STEGT PIGHVAR
Courgette, Olivenolie-Blanquette Sauce
BABA AU RHUM
Kompot af Reine Claude Blommer , Crème Chantilly
POUR COMMENCER
OLIVEN
75
ØSTERS
Gillardeau
6 stk. 270
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ROSÉ REJER
8 stk. 185
PÂTÈ EN CROUTE
Gris, Foie Gras, Pistacie
115
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
KAMMUSLING AMERICAINE
Tomat, Kammusling, Basilikum
245
TERRINE DE FOIE GRAS
Abrikos, Friséesalat
225
RØRT TATAR
Okseinderlår, Marv, Salat, Pommes Allumettes
165
VOL-AU-VENT
Kalvebrissel, Kantarel, Karl Johan, Sauce Aromatique
245
LES PLATS
STEGT SLETHVAR
Courgette, Olivenolie-Blanquette Sauce
345
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
385
RØDTUNGE MEUNIÈRE
Kartofler, Smørsauce
325
KONFITERET KYLLING
Konfiteret Kyllingelår, Majs, Kantareller, Pighatte, Trompetsvampe À La Crème
295
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
85
GRØN SALAT
35
FROMAGE & DESSERTS
UDVALG AF OSTE
5 Franske Oste
250
CRÊPES AUX FIGUIERS
Vanilieis, Crème Chantilly, Figner
125
PROFITEROLES
Vanilieis, Chokoladesauce
125
BABA AU RHUM
Kompot af Reine Claude Blommer , Crème Chantilly
105
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.