Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
MENU DU JOUR 485,-
TORSK
Torsk, Palmekål, Beurre Blanc, Porre Soubise
CONFIT DE CANETTE
Konfiteret Andelår, Pommes Purée, Glaserad Beder, Bitre Salater, Rødvin Sauce
BABA AU RHUM
Blommer , Crème Chantilly
POUR COMMENCER
OLIVEN
75
ØSTERS
Gillardeau
6 stk. 270
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ROSÉ REJER
8 stk. 185
PÂTÈ EN CROUTE
Gris, Foie Gras, Pistacie
115
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
KAMMUSLING ALBUFERA
Kammusling, Pære, Safran, Sauce Albufera
245
TORSK
Torsk, Palmekål, Beurre Blanc, Porre Soubise
245
TERRINE DE FOIE GRAS
Blomme, Friséesalat
225
BETTRAVES ROTIS & CHÉVRE CHAUD
Gule beder, Gedeost, Rosmarin, Valnødder
145
LES PLATS
TORSK Á LA FLORENTINE
Spinat, Pommes Duchesse, Sauce Hollandaise
365
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
385
CONFIT DE CANETTE
Pommes Purée, Glaserede Beder, Bitre Salater, Rødvin Sauce
295
SOLE MEUNIÈRE
Nye Kartofler, Brunet Smør, Kapers
345
PITHIVIER DE PIGEON
Rosastegt Due, Foie Gras, Sherry Sauce
595
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
85
GRØN SALAT
35
FROMAGE & DESSERTS
UDVALG AF OSTE
5 Franske Oste
250
CRÊPES AUX FIGUIERS
Vanilieis, Crème Chantilly, Figner
125
PROFITEROLES
Vanilieis, Chokoladesauce
125
BABA AU RHUM
Kompot af Blommer , Crème Chantilly
105
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.
Alle danske og europæiske firmakort pålægges betalingsgebyr.
Gebyr pålægges alle kreditkort udstedt udenfor EU/EØS.
