Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
PLATS DU JOUR
GOUGÈRES À LA TRUFFE
Svampecreme, Lardo, Comté
6 stk 150
RØRT TATAR
Okse, Marv, Salat, Pommes Allumettes
155
HAVBARS
Cassoulet, Gremolata, Croutons
285
POUR COMMENCER
OLIVEN
75
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ØSTERS
6 stk. 275
ROSÉ REJER
8 stk. 185
KAVIAR 50g
Black Label Rossini
Brioche, Purløg, Crème Fraîche
725
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
BLÆKSPRUTTE
Kartoffel, Oliven, Kaviar
225
JOMFRUHUMMER
Græskar, Hummersauce
245
TERRINE DE FOIE GRAS
Appelsin, Friséesalat
225
LES PLATS
PIGHVAR
Sortkål, Porrer, Ørredrogn, Sauce Fumet
345
KANIN
Morkler, Bacon, Sauce Moutarde
375
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
355
HALV POUSSIN
Majs, Kantareller, Sauce Albufera
285
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
95
GRØN SALAT
35
FROMAGE
Coullomiers
65
Comté 24 mdr.
65
Saint Maure
65
Langres
65
Fourme d’Ambert
65
Udvalg af oste
250
DESSERTS
CRÊPES AUX FIGUES
Vaniljeis, Crème Chantilly, Figner
95
PROFITEROLES
Vaniljeis, Chokoladesauce
135
CHOKOLADE-SOUFFLÉ
Reine Claude Blommer, Vanilieis
145
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.