Menu
Tag venligst højde for at menuen kan ændres dagligt, udfra hvilke råvarer der er tilgængelige.
MENU DU JOUR 485,-
RØRT TATAR
Okseinderlår, Marv, Salat, Pommes Allumettes
STEGT PIGHVAR
Courgette, Olivenolie-Blanquette Sauce
BABA AU RHUM
Abrikos, Crème Chantilly
POUR COMMENCER
OLIVEN
75
ØSTERS
Gillardeau
6 stk. 270
ANSJOSER
Ristet Brød, Smør
95
ROSÉ REJER
8 stk. 185
LES ENTRÈES
BOURGOGNE SNEGLE
6 stk. 125
TERRINE DE FOIE GRAS
Abrikos, Friséesalat
225
RØRT TATAR
Okseinderlår, Marv, Salat, Pommes Allumettes
165
TASKEKRABBE
Ørredrogn, Peberrod, Agurk
225
LES PLATS
STEGT PIGHVAR
Courgette, Olivenolie-Blanquette Sauce
345
STEAK AU POIVRE
Ribeye, Haricot Verte, Pebersauce
385
SØTUNGE MEUNIERE
Nye Kartofler, Brunet Smør, Kapers
395
KYLLINGEFRIKASSE
Confiteret Kylling, Grøntsager, Sauce Moutarde
295
EN PLUS
POMMES FRITTES
75
POMMES ALLUMETTES
85
GRØN SALAT
35
FROMAGE & DESSERTS
UDVALG AF OSTE
5 Franske Oste
250
CRÊPES AUX FRUITS ROUGE
Vanilieis, Kirsebær, Jordbær
125
PROFITEROLES
Vanilieis, Chokoladesauce
125
BABA AU RHUM
Abrikos, Crème Chantilly
105
VI FORBEHOLDER OS RETTEN TIL AT ÆNDRE PRISER/MENU I FORHOLD TIL SÆSON OG TILGÆNGELIGHED.